Bedrijfsinformatie - Over ons

Onze Missie

Ieder seizoen een prachtige collectie samen te stellen en te presenteren welk zich onderscheid in Uitstraling, Pasvorm, Kwaliteit en Exclusiviteit. Door eigen kijk en smaak elk seizoen opnieuw ons te onderscheiden van de eenheidsworst.

Ons Verhaal

Emmen schoenen is een echt familie bedrijf. Gestart in november 1967 in Eindhoven en inmiddels ruim 53 jaar later steeds in handen van dezelfde familie (2de generatie). Met 2 stenen winkels (Emmen schoenen & EM | Men) een shop in shop ( EM-Kids) en uitgebreide website bedienen we zowel de lokale markt als heel Nederland en Internationaal.

Onze benadering

Onze benadering is direct en oprecht maar absoluut niet opdringerig. U kunt voor al uw vragen en advies over onze producten bij ons terecht, we zullen u altijd een eerlijk antwoord geven.

Onze Filosofie

Een schoenen bedrijf runnen vraag veel discipline, aanpassing en doorzettingsvermogen. Ipv puur te focussen op prijs en kwantiteit gaan wij meer voor kwaliteit, duurzaamheid en lange termijn visie. Onze drijfveer is passie voor mooie schoenen en daarom zijn we altijd op zoek in binnen en buitenland naar die prachtige pareltjes.